dimarts, 3 de juny del 2008

Sant Joan 08



SANT JOAN 08- 23 DE JUNY A LES 21.30
Després d'un any de descans (causes de força major que tots coneixeu) Els Joves de Fortià tornem a organitzar la revetlla de Sant Joan amb més passió que mai. Els tiquets els podeu adquirir a l'Ajuntament de Fortià i al Bar ca l'Albert. Hi ha dos menús un per grans i un altre per petits (-12).
*Per gaudir del sopar serà imprescindible presentar el tiquet abans de sopar.
Dèspres de sopar castellet de focs, encesa de la foguera, ball amb el duet PIANO SWING i acabarem amb DJ Xispes.

Dissabte dia 21 de Juny pel mati farem una recollida de fusta i mobles vells per la foguera porta a porta. O sigui que tothom que vulgui col·laborar només cal que prepari el que no vulgui (només fusta) que nosaltres o recollirem.

Menú Sant Joan (18€)
Amanida Catalana+Carn a la brasa+Aigua+Vi+Café+Coca St.Joan

Menú Infantil (12€)

Macarrons+Pollastre o Botifarra+Aigua+Coca St.Joan

49 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest any m'he comprat una barbacoa de 200 metres d'alçada, perque la foguera de l'any passat era enorme.

Puc portar pollastres per a coure'ls a la brasa...

A per cert... sou una colla de BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!BORRATXUS !!!

Anònim ha dit...

A aquest noi li deu agradar molt beure i a Fortià se sent poca cosa.

Anònim ha dit...

FORTIÀ, POBLE DE GATS

Anònim ha dit...

Jo vull menú infalntil....

Anònim ha dit...

... no podem saber com era la foguera de l'any passat perque els joves de fortià no hi vam poder ser...
Ben fet de comprar la barbacoa de 200m.. tot i que no sé com giraras els pollastres... hauras de comprar una escala tb...
Ara... si no vols anar tant caregat pots venir a sopar...
Borratxus, potser si... pero coneguts... no anònims com tu... donem la cara.
I abans de dir si fem coses ludico-esportives, de lleure, per mainada, festeso el que sigui... assebentat bé del que anem fent... potser et sorprendras i tot...

Anònim ha dit...

i que hi haurà algun conceeert? (encara s'esperen fotos i videus de carnaval...)
Per cert, quan sapigueu els concerts de les festes de juliol/agost poseu-los!;)

Anònim ha dit...

Uoooo... la senyoreta Fusió que bé que parla !!! m'he enamorat... Puc fer un club de fans de la senyoreta Fusió ???

En primer lloc, segueixo pensant que sou una colla de BORRATXUS !!!

Tot seguit dir-vos que sou una mica marranots, perquè encara trec brossa de Carnaval del corral de les gallines.

En tercer lloc que no valeu gaire per a res i que seria el moment de que abandonessiu el barco...

I finalment segueixo pensant el mateix... sou una colla de Borratxus !!!!

Atentament,

A.M.P.A.

Anònim ha dit...

Cap problema.. pots fer un club de fans de la senyoreta Fusió, tu mateix/a
Però de quina de les fusions?
I en segon lloc... no crec que a les reunions de l'AMPA es redactin els comentaris a escriure en el blog de jovesdefortià... altre feina tenen!!! i prou atabalats que van, com per escriure tonteries com aquestes...
Per tant... les identitats falses o col.lectives no funcionen...
Si tens tant de temps per dedicar-te a anar escribint aquestes "tonteries" també pots venir a ajudar-nos...que de mans mai en falten!
I, siusplau... no cal que en facis cap valoració de cap de nosaltres ni que ens aconsellis d'abandonar el barco... cadascun de nosaltres sap perfectament el que pot o no pot fer i el que està disposat a treballar i el que no...

Anònim ha dit...

Uooooooooooo... quin caracter,m'encanta l'in-fusió!!!

Be per on anavem... a si resulta que ara la mainada s'ofén!!!

En primer lloc no hi ha identitats ocultes. Em presentaré, A.M.P.A de VILATITIU DELS ÀPITS no s'ha d'amagar de res, soc el Sr. Vicenç Fora de Joc, president d'aquesta associació i xicot de la filla de la noia aquella que passava els estius a casa d'aquell que vivia al costat de l'altre noi que no gaire sovint passava per Riumors... Ha quedat clar???

En fi segueixo pensant el mateix...sou una colla de BORRATXUS!!!

Espero que la propera festa que feu al Poblet aquest que en dieu Fortià tingui una mica mes de caire socio-cultural i ... no servir tant de weskei... BORRATXUS.

Atentament,

Vicenç Fora de Joc president de l'associació de mares i pares de VILATITIU DELS ÀPITS!!!

P.d. No associeu coses que no son que pendreu mal...

una abraçada!!!

Anònim ha dit...

joder aquet tal anonin no vegis no sap dir cap mes paraule dones sap dir la paraula borratxus ens veien al bar anonin visca fortia i visca tota la gent de la comisio que son de puta mare

Anònim ha dit...

a i visca la señoreta fusio que es cullunuda ole ole

Anònim ha dit...

Bon dia pel matí...

Escolteu Jovent puc portar la carmanyola el dia de Sant Joan o no??? (el veure ja se que el posareu vosaltres...BORRATXUS!!!)

Es que m'ha mare fa unes croquetes de la carn d'olla dels dissabtes que es per llepar-ne els dits!!!

Tinc una pregunta per tots aquells que s'han molestat amb els meus comentaris... si us ho preneu tant malament no serà perque us sentiu aludits ???

Je Je Je, m'encanta aquest bloc perquè la gent te molt mala llet...

Anònim ha dit...

Perdoni Sr. Vicens Fora de joc però no és per alusió que contestem... és per cortesia...
Podria no ser tant enrabassat en donar la seva identitat i dir qui és realment, com fem els que donem la cara i expressem els nostres pensaments sense cap problema...
Pel tema de les croquetes.. cap problema, vosté porti la carmanyola, i diguili a la seva mare que ens faci croquetes per tots, les posarem amb el menú, i encara les farem famoses...
Ah.. i finalment.... mala llet no n'hi ha en aquest blog!!! Hi ha molt bon rollo!!! tenim clar que estem contents amb el que fem.. per tant les opinions destructives, no constructives no ens afecten...

Anònim ha dit...

Ja se sota quina identitat s'amaga aquest tal Vicens fora de Joc.

Nomès pot ser un que desde fa poc te molt de temps durant l'horari laboral, temps de llegir 4 vegades els diaris, temps d'obrir el bloc 4 vegades per hora, temps de no fer res, ES EVIDENT QUE AQUEST NOI ÉS FUNCIONARI. I DE KAN FANGA.

OI VITOR?
M'equivoku?

Anònim ha dit...

Je Je Je... abans ja us he dit que no treiessiu conclusions equivocades !!!

El que es fa dir Dj Xispes... es pensa que es molt llest... ui ui ui que vol fer de scherlok Holmes però crec que va mal encaminat.

En primer lloc, si si tots els meus comentaris son una mica de broma, tot seguit dir-vos que no soc membre de la vostre associació de BORRATXUS... però que segurament tots hem coneixeu, bé gairebé tots, suposo que n'hi ha dos que no hem coneixen...

En tercer lloc jugarem una miqueta i així animarem el bloc... (que fins a la meva aparició estava molt aborrit).

Us aniré donant una sèrie de pistes i en funció d'aquestes quan en tingueu unes quantes podríeu arribar a saber qui soc.

La primera pisata:

Sóc fort, honrat i tossut
i no pas molt saberut.

Que soc ???

Bé aneu contestant i si l'encerteu passarem a la següent pisat... Fins que no ho aclariu no tindreu noticies meves.

Pd. Ja sabeu el que penso de vosaltres... BORRATXUS!!!

Atentament,

Vicenç Fora de Joc.

Anònim ha dit...

ui ui ui en el tal vicent li agrada jugar pues vinga jugen a endavinar

Anònim ha dit...

Ufff!!
Endevinalles!!!....
A veure.. juguem??? pos no sé... diria que potser ets un home?... per lo de tossut i per lo de no ser saberut!!!
Apali vincente... fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola mainada...

Arran de la con-''fusió'' que ha sorgit després de les meves intervencions no em queda mes remei que demanar perdó a tothom i tothoma que s'hagi pogut ofendre, i també eximir de tota responsabilitat a totes les A.M.P.E.S hagudes i per haver.

Només hem resta dir que ( a part que segueixo pensant el mateix, que sou una colla de BORRATXUS!!!) jo seguiré amb les endevinalles i com molt bé us vaig dir podrieu arribar a saber qui soc.

Atentament,

Vicenç Fora de Joc.

Anònim ha dit...

Arran de la polèmica sorgida després dels mails que he escrit, demano perdó a tothom i tothoma que s'hagi pogut ofendre ja que no era res mes que una broma i eximeixo a totes les a.m.p.e.s hagudes i per haver.

Un cop havent reconegut que potser he pixat fora de test només dir-vos que segueixo pensant el mateix...sou una colla de BORR...S!!!

Si voleu saber qui soc heu de endevinar les endevinalles.

Atentament,

Vicenss fora de joc

Anònim ha dit...

Ei nois i noies!

Canviant de tema: Haurem d'anunciar que fem recollida d'objectes de fusta a domicili o la gent ja se'n donarà compte sobre la marxa?

Anònim ha dit...

Doncs Juguem!

Ets un RUC! Però Català!!!!!

Ara volem la següent pista.

Anònim ha dit...

Sherlock... perque no publica els missatges?????????

Anònim ha dit...

bueno señor vicents esten esperan la segona pista jajaja

Anònim ha dit...

ei señor vicents esten esperan la segona pista

Anònim ha dit...

Uiiii...casi!!! l'acceptarem, burro català com a ''ASE''.

La següent pista es:

Som germans i, cosa rara,
l'un és el fill
i l'altre el pare.

Que som:

En fi, ja anireu responent.

Atentament,

Vicenç fora de joc

Anònim ha dit...

El menú es una mica... poca cosa.

Os lo podríais currar un poco más. Cada vez apetece menos venir al pueblo.

Anònim ha dit...

Ei perdo pel petit problema de configuracio del bloc que no permitia escriure missatges!

Ara diria que ja està tot solucionat.

Salut

Anònim ha dit...

S'ha Ampliat el Termini d'Inscripcions al Sopar de la Revetlla fins Dijous 19 de Juny.

Joves de Fortià

Anònim ha dit...

Ei Vicentet!!!

Em penso que ja tinc la resposta la segona pista!! Són el dia i la nit!! Vaig ben encaminat???

Apa, i l'he resolt sense en Sherloch Holmes eh! Aquí queda demostrat que qui fa la feina bruta no és qui s'endú els mèrits... je je je!!!

Mr Watson

Anònim ha dit...

hi haurà conceerts? per Sant Joan?

MÉS INFORMACIÓ SI US PLAAU!;)

Anònim ha dit...

Mès Informació?

Doncs Va aqui teniu.

Desprès del sopar castellet de focs, encesa de la foguera, ball amb el grup PIANO SWING i per acabar DJ Xispes.

Aquest és el planing de la revetlla.

Anònim ha dit...

Hola a tothom des de l'estudio Calamar de Girona. Com alguns sabeu el dissenyador pornogràfic ha agut d'exiliar-se a Girona i ara no te tant temps a la feina per escriure al blog. Però no patiu que aquesta nit seré darrera la barra per deleitar-vos amb els meus super "Mojitos.

Salut

Anònim ha dit...

MMMMMMMMMMMMMMM..... Dissenyador.... kins mojitos més bons que feieu entre tu i l'Alfons!!!!! no sabria pas quin quedar-me!!! ajajjaja!!!!
La propera festa més mojitos!!!!

Anònim ha dit...

INFORMACIÓ DE LES SUPER-FESTES D'ESTIIIIU!
COMENCEN EL 29? O EL 28? NECESSITEM AGENDA DE CONCERTS!:D
anònim, i què si son una colla de borratxus? millor per ells, ells ho disfruten!;)
siusplau, poseu informació:P!

Anònim ha dit...

Faig saber a tothom que el globo que hi ha trencat al bart, es producte de la meva genreositat cap a en Juanca. Que el vaig veure coixejar i li vaig treure una cadira pq seguÉs. Lo que passa es que la vaig aixecar massa amunt per esquivar el cap de'n Gerard.

Em sap molt de greu!

Anònim ha dit...

Jo vaig veure una noia rosseta guapissima alla els tikets i em vaig anamorar d'ella.

Kuan feu mes festes a Fortia per tornarla a veure?

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!només comentar-vos que les festes que organitzeu són de puta mare...Aixì mateix comentar-li a aquest tal "Vincens fora de joc"(que no cal que ho digui que està fora de joc perquè amb els cometaris que fa ja ho demostra)que alguna carència emocional deu tenir per anar jutjant a la gent de BURRATXUS i no buscar el positiu com pot esser donar valor a la feina que tot això els hi comporta i totes les hores que hi perden sense guanyar-hi res....

Que no ets gaire "saberut" ja m'ha quedat clar i potser a tu tambè t'aniria bé agafar un gat de tant en tant per no despreciar tant els altres.

VIGA NOIS DE L'ASSOCIACIÓ, ANIMS I ENDAVANT QUE TOT VA MOLT BÉ!!!!

Anònim ha dit...

Carai aixo encara sera un forum per lligar! Aquest tal anomim va fort! L'hi van les rossetes! A mi no hem barrufen les rossetes.
Fent memoria crec que als tiquets i a l'assosiació nomès hi ha una roseta! AI ROSER em penso que va per tu aixo!!!
Apa Barrufets ens veiem el 25, 26 i 27 Juliol a la festa d'Estiu.
Properament informarem dels actes.

SALUTIPELES

BARRUFET RONDINAIRE

Anònim ha dit...

siusplaau, informeu ja de les festes d'estiiu! i concerts i tot això...;)
petonets!

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!!

Ja heu mirat les fotos de la bicicletada? Estan molt i molt bé i hem quedat tots molt macos i maques, és a dir, naturals!! je je je!!

Apalins, ens veiem!!

Anònim ha dit...

FESTA MAJOR D'ESTIU.25 26 i 27 de Juliol.

Divendres 25.

Vespre: Partit Casats contra Solters.
Tot seguit sopar
00:00 ENGATA'T 08: amb Concerts de NEUROTIC HELL, DE PIEDRA, THE BAD ROOM i DJ Siberita.

Dissabte 26.
Mati 10: 3er WATERPOPULAR
Mati 12: Rebuda agermanament Terraube, pica-pica i inaguració exposició quadres a la llar de jubilats.
Tarda a les 17:00 : Gimcama Infantil
Nit a les 23:30. Ball amb la Metropol.
Tot seguit: DJ Xispes

Diumengue 26

Mati: Trobada de Vespes.
12:00. Ofici Solemne
Tot seguit: 3 Sardanes.
Dinar Popular d'agermanament
Tarda a les 19:00: Audició de Sardanes i Ball de Fi de Festa amb el TRIO CAFE.

Hi ha horaris que estan per determinar però en principi serià això.
SALUT I BONA FESTA

Anònim ha dit...

NO em barrufen les fotos
NO em barrufa la gent maca
NO em barrufa tanta bici
NO em barrufa tanta gent, tanta suor, i pudor.

I fins i tot no em barrufa aquesta tal DOLOROTS.

NO EM BARRUFA RES DE RES.

Evidentment hoc el BaRuFeT RoNdInAIrE.

Anònim ha dit...

uuuuuuuh, quines ganes quines ganes! vinga, que vingui força geent, que la cosa estarà animada!:D
fiins divendres, dissabte i diumeeenge(K)

Anònim ha dit...

Ui... he mirat les fotos de la bicicletada i ami les rrossetes no em van..a m m'ha enamorat aquest noi que recolzat a la brana...

Anònim ha dit...

A mi tb m'ha enamorat aquest noi que es recolza a la barana....:)

Anònim ha dit...

Caram el noi de la barana quin "sex appeal"!

Anònim ha dit...

Que tb t'ha enamorat a tu? ensulfatador???????

Anònim ha dit...

No però per la plaga d'enamoraments femenins que hi ha, he arribat a la conclusió que aquest noi hauria de canviar l'ofici i fundar una empresa d'acompanyants.( Que és una cosa que es veu que rendeix força)

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que tot i que el noi que està recolzat a la berana és tot macot, no hi ha res comparat amb el noi tan i tan rebufó que està acompanyat per dues escombres dins d'una forgoneta que és molt i molt nova...
AAAAAAAAAAAIIIIIII!!! Suspiro tant només de veure'l!!
Je je je!!!