dimecres, 15 de novembre del 2017

MERCAT D’INTERCANVI i FIRA DE 2A MÀ — DG. 26 NOVEMBRE—

Diumenge 26 de Novembre  “III MERCAT D’INTERCANVI i FIRA DE 2A MÀ” a la plaça de l’Església de Fortià de 9.00 a 14.00 h.Cartell Mercat_A3_2017


Hi trobareu les següents Activitats i Tallers
-Punt informatiu “El compostador”
-Venda de coques i ponsèties a benefici de l’AMPA
-Taller de “mandales” (A càrrec del Consell Comarcal de l’Alt Empordà)
-Inflables pels “menuts”
-Punt de recollida d’aliments pel Gran Recapte
-Vermut a benefici de l’AMPA
-Parada d’articles cedits
-Parada d’intercanvi de joguines

Vine i munta la teva Parada!
Tan sols es tracta de portar aquells objectes que ja no fas servir i que a algú altre li poden ser d’utilitat: llibres, música, roba i complements, eines, mobles, jocs i joguines, etc… És molt senzill, només cal que facis la inscripció via telèfon o correu i vinguis a gaudir d’un matí diferent en companyia dels teus veïns i amics.
Si no vols muntar Parada, també pots col·laborar!
Agafa algun objecte que ja no et fa servei o que t’agradaria donar i porta’l a la parada solidària que gestionarem l’organització. Només cal que ens facilitis un preu orientatiu, nosaltres ens encarregarem de vendre’l i si ho aconseguim, els beneficis d’aquest se cediran íntegrament a l’associació o ONG que decidim entre els participants.
Els “menuts” també!
Ajudeu al vostre fill/a a triar una joguina/es en bon estat que ja no li faci servei o que li agradaria bescanviar per un altre, i porteu-la plegats a la paradeta d’intercanvi que gestionaran els membres de l’organització. La parada d’intercanvi estarà operativa tot el matí.
Reserves
Reserva anticipadament el teu espai a través de l’Ajuntament de Fortià. (Les reserves es tancaran el mateix dia abans de l’inici de la fira.) Tel. 972 534 069 @ ajuntament@fortia.cat
Localització, horaris…
La Fira-mercat i les activitats anunciades es realitzaran a la plaça de l’església i als espais adjacents, el Diumenge 26 de Novembre de 9:00 a 14:00h. El muntatge de la fira, i les inscripcions “in situ” es realitzaran de 8:45 a 9:00h. a la Fira. Un cop finalitzada la Fira, cada participant es responsabilitzarà dels seus objectes no venuts, i es cuidarà de deixar net l’espai que se li ha cedit.
Organitza / Col·labora
Aj. de Fortià + AMPA Fortià + Joves de Fortià / CCAE