diumenge, 4 de març del 2007

Carnaval 2007 Finito!

Després de superar la resaca i netejar a fons tot el centre cívic, és hora de donar-vos les gràcies a tots/es que vareu venir a Fortià a celebrar el Carnaval i vareu fer de tot plegat una gran nit per recordar. Feia molt temps que no es veia tanta gent celebrant el carnaval a Fortià, i amb tantes ganes de festa. Avui a les 7:00h del matí encara corria gent per davant de les escoles ( semblava que no tinguessin casa ) (jeje).
Ara toca descansar una mica, tot plegat a portat moltes hores de feina; preparar cartells, empaperar mig Empordà, acondicionar el centre per convertir-lo en el "saloon fortià city" i moltes altres coses més...
Però després de veure com va disfrutar la gent i la festa que es va muntar, ja estem rumiant com tornar-vos a embolicar perqué vingueu a "liarla" amb nosaltres
Per acabar ens agradaria donar moltes gràcies als amics de D-Versions Band pel seu brutal directe i per fer-nos gaudir amb la seva música fins ben entrada la matinada i aguantar-nos fins a l'esgotament.
Aviat podreu veure algunes de les fotos que varem fer penjades al bloc i potser a l'Empordà, salut i fins aviat! Si vols riure parla de la piula!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!1 realment genial!!! suposo que vam disfrutar tots!! el curro va ser molt però va valer la pena!!! festes així són les que donen ganes per continuar treballant i engrescant a la gent a venir!!
Merci a tots els que vau fer que el carnaval fos com va ser!!!
Fins aviat!!!

Anònim ha dit...

Ei gent! Estic molt contenta per tots els comentaris que hi han exposats! Si aquest any va estar bé, esperem que el proxim sigui millor. Endavant joves de Fortià!!!