dilluns, 5 de març del 2007

Carnaval 07

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Abans de res, volem felicitar als Joves i a la Comissió de Festes de Fortià per la forma en que heu organitzar la festa de Carnaval del poble. Si seguiu amb aquestes ganes, no hi ha dubte que la vostra festa de Carnaval acabarà essent de les més importants i nombrades de la comarca.

En segon lloc, volem agraïr als Joves de Fortià l'acolliment que ens vau fer. De debó, ha sigut exemplar.

En tercer lloc volem agraïr a tota la gent que vau assistir al concert, el suport que ens vau donar. Per nosaltres és molt important veure-us gaudir i us emplacem a veure'ns el proper concert.

Especialment agraïts al "club de fans dels DVERSIONS BAND": VOSALTRES MAI ENS FALLEU!

Per la nostra part, esperem haver estat a l'açada de les vostres expectatives. La nostra impressió durant i després del concert ha sigut molt positiva, i una experiència molt gratificant.

Moltes gràcies. DVERSIONS BAND
www.d-versions.com

Anònim ha dit...

Ei!!!
MOLTES GRÀCIES!!!!La veritat és que ens vareu fer disfrutar moltissim i que vam ballar com mai!!! Moltes Gràcies a vosaltres per la gran nit que ens vareu oferir!!! De veritat qe vam disfrutar!!!
Merci!!!

Anònim ha dit...

En Juanca anava disfressat? Hauria de portar aquest look sempre...brutal!

Anònim ha dit...

En Juanka estava impressionant!!! sense comentaris!!! tenia la limosina a fora aparcada... okupava mig carrer!!!

Anònim ha dit...

Ei gent! Va esser brutal eren quarts de 8 quant tancavem la paradeta, portatnt 24 hores llevat començant per la carrosa, tarda de rua genial amb 2 carroses i mes de 250 persones amb un pais de xauxa magnific on la mainada ( I no tan mainada eheh BET)van disfrotar molt!
I Kina xocolata tan bona eske teniem ER MILLO KUINE DER MON (Oi Isaac)!

Despres canvi de decoració (SALOON FORTIÀ CITY) i de disfras i a gaudir del millor carnaval amb molts anys que s'ha fet a fortià!

Primer en Francesc de Roses amb un repartori variat per gent d'una certa edad i també per joves, i el boom arriva amb D-VERSIONS un directe brutal, ( ho sento per la gent que va obtar per altres opcions, no ho vareu poder gaudir!!!) + de 3 hores de canya al mono amb un public entregadissim!

I per rematar en DJ XISPES fer treure la pols del bar del centro fins sorti el sol!

GENT JA SABEU ON S'HA DE TORNAR L'ANY QUE BE!

SALUT

Anònim ha dit...

qui es en juanca? a mi em van agradar molt el d-versions band. Em va agradar molt el cantant, em sembla que es deia alex no? a veure si us tornem a veure per aqui o en qualsevol altre lloc!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ei va ser geniaaaaaaal, no em vaig treure el somriure de sobre en tota la nit. Endavant trempats (valgui la redundància)!! Visca la piula i visca la comissió de festes de Fortià. Gràcies per tot. (lvb)

eudald ha dit...

Eiiiiii!!!!! La veritat és que va estar molt bé, felicito a tota la gent de la comissió de festes perquè s'ho van currar molt...i a veure si l'any que ve es repeteix!!!

Anònim ha dit...

GRACIES A TOTS!!!

Anònim ha dit...

ei xispes!!! s'ha d'animar els nens a ballar, no???? i no era la única!!!!! si els nens no ens veuen ballar a nosaltres no donem exemple!! jejejeje

Anònim ha dit...

Volem més fotos!!! ki en tingui que els hi faci arribar a l'Isaac!!!

Anònim ha dit...

eiiiiiiiii que pasa el carnaval va ser la ostia i els de la cunisio son la canya els falicito perque su ban corar ole per tots

Anònim ha dit...

Sóc de Figueres, i segons un noi i molta més gent era ni més ni menys que Salvador Dalí...jeje
La festa va estar genial,m'ho vaig pasar molt bé i el joves de fotrià molt simpàtics.


Un petó i fins un altre. :)
Moon.

Anònim ha dit...

Hola gent!
Tot aixó està una mica abandonat, però després del Carnaval toca un temps de descans i tornar a les obligacions diaries. En breu pujaré més fotos al blog perque tots podeu disfrutar. Si algú de fora de Fortià te fotografies les pot enviar a jovesdefortia@gmail.com

Salut

Anònim ha dit...

Ei! Ja sé que és tard per dir-ho, però val més tard que mai, no?
M'ho vai passar molt bé, pel grup Dversions, i tota la gent que vai conèixer de Fortià, genial!!!
Una abraçada tots i totes, i espero que ens veiem ben aviat!!!